Ambassadörer

Ambassadörsgruppen bildades för att fortsätta utveckla och förbättra vårt samarbete med våra medarbetare och kunder. Vi får feedback hur vi blir en ännu bättre arbetsgivare och får också veta våra medarbetares upplevelser och erfarenheter hos olika uppdragsgivare.

Läs ambassadörernas egna ord nedan.

Sarinah

Jag trodde på killarna när de startade företaget 2014 och bestämde mig att vara med från starten och jag är fortfarande med. Härligt att vi växer och ser fram emot att bli fler!

Jag ville ha större utmaningar i vardagen. Få en möjlighet att arbeta på olika arbetsplatser – både privata och inom landstinget. Det ger ett varierande jobb där jag ständigt utmanas som operationssjuksköterska med olika specialiteter!  Något som ger stimulans, arbetsglädje där jag fortsätter utvecklas som person och i min yrkesroll. Det är inte helt fel att kunna påverka när och hur mycket jag vill jobba, något som gör att jag känner mig friare. Sedan är det inte fel att tjäna bra.

Jag har bra kontakt med min chef. Han är tillgänglig, lyhörd och ser mig inte som en i mängden utan som individ. Han lyssnar på mina behov och hjälper verkligen till om det är något. Jag känner mig trygg. Du som är operationssjuksköterska som har minst fem års erfarenhet, är flexibel och gillar variation och redo för nya utmaningar, då är du välkommen till oss.

Don`t hesitate… Come and join us!

sarinah@operationskonsulterna.se

Anders

Har jobbat i 8 år som Anestesisjuksköterska och snart tre år inom bemmaning!                         

Operationskonsulterna har gett mig friheten att arbeta på ett sätt som passar mig, oavsett om det gäller arbetsort, tider eller inriktning. Jag är utbildad narkossköterska men genom Operationskonsulterna har jag möjligheten att arbeta i stort sett var jag vill och med vad jag vill. Det är en fantastisk chans att prova på nya områden och man utvecklas något enormt.

anders@operationskonsulterna.se

Fatma

Varit operationssjuksköterska i 28 år och jag älskar mitt jobb. Började hos konsulterna för 1,5 år sen. Kände att det var dags för en förändring. Första gången jag pratade med Rosie konsultchef, så kändes det bra direkt. Jag fick ett väldigt positivt, varmt och samtidigt professionellt intryck av företaget och av Rosie själv. Provade 1 månad på sommaren och beslutade mig för att vara kvar.

Det är familjärt och hos oss på Operationskonsulterna blir du sedd och lyssnad på. Även Joacim och Patrik är nåbara och jobbar själva ute i verksamheten och håller därför sig uppdaterade.

fatma@operationskonsulterna.se

Ingela

Mitt namn är Ingela Rohkea och har arbetat som operationssjuksköterska sedan 1991. Jag har en bred kompetens och mina arbetsplatser har varit både inom Landsting och den privata vårdsektorn.

Jag är en utpräglad lagspelare som arbetar med patienten i fokus.

När jag blev intresserad av att arbeta som frilansande operationssjuksköterska så tog jag noggrant reda på information gällande olika bemanningsbolag. Vad de erbjöd sina anställda gällande kollektivavtal, pension, tjänstepension samt diverse försäkringar.

Mitt val föll på Operationskonsulterna. De tar väldigt bra hand om sina anställda, tjänstepension, bra ersättning, friskvårdsbidrag, galet generösa AW, julfester, sommarfester. Det är korta beslutsvägar och alltid snabb återkoppling.

Vill du få reda på mer om Operationskonsulterna är du mer än välkommen att kontakta mig:
ingela@operationskonsulterna.se