Vår erfarenhet
– Er trygghet

När du som arbetsgivare behöver hjälp att täcka dina personalbehov på din operationsavdelning är du välkommen att kontakta oss så vi kan förse dig med specialistutbildad personal för operationssjukvård! Att arbeta på operation är ett mycket kvalificerat arbete som inte passar alla. Det är just därför Operationskonsulterna är din trygghet.

Vi kan hjälpa till vid akut behov eller vid mera planerat behov, enstaka pass eller längre period! Arbete dag, kväll, helg, natt.

Lång yrkeserfarenhet

Hos oss jobbar bara personer med gedigen erfarenhet och specialistutbildning inom operationssjukvård. Vår personal har minimum 5 års yrkeserfarenhet inom sin specialitét och på den punkten är vi unika. Det är först efter lång erfarenhet som man vuxit in sig i sin yrkesroll så pass att man klarar att snabbt byta arbetsmiljö och finna sig på sin nya arbetsplats. Vår personal har lätt att anpassa sig efter just din operationsavdelnings behov och arbetssätt och samtliga arbetar med patientsäkerheten i högsta fokus.

Kompletta operationsteam

Vi är det första företaget som arbetar med kompletta operationsteam. 

Vårat första uppdrag med kompletta operationsteam startade vi med en tom operationsavdelning och stängde efter 18 månader operationsavdelningen efter att ha opererat cirka 3.500 patienter från Regionens väntelista. Detta är vi mycket stolta över! 

Vi är specialister på operationssjukvård och vi har med stort kontaktnät i branschen. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Joacim Claesson
Narkossköterska/VD
08-580 80 304
(0701-71 58 55)
joacim@operationskonsulterna.se

Support för ny operationsklinik

Är du i uppstart och behöver support för hur en operationsavdelning ska se ut och vad den måste innehålla så är du välkommen att kontakta oss. Vi är specialister på operationssjukvård med ett stort kontaktnät i branschen och hjälper kliniker i planering och uppstart av ny operationsverksamhet. Genom vårt samarbete med Vanguard Healthcare kan vi även erbjuda en komplett lösning där vi levererar färdigutrustade operationsenheter med eller utan personal.

 

Offerter och information

Joacim Claesson
Narkossköterska/VD
08-580 80 304
(0701-71 58 55)
joacim@operationskonsulterna.se

Kundkontakt

post@operationskonsulterna.se
08-580 80 300

Mån – tor: 07.30 – 17.00
Fre: 8.00 – 15.00

Jour/Akutnummer gällande pågående uppdrag och anställda: 08-580 80 300