För kunder

När du som arbetsgivare behöver hjälp att täcka dina personalbehov på din operationsavdelning är du välkommen att kontakta oss så vi kan förse dig med specialistutbildad personal för operationssjukvård! Att arbeta på operation är ett mycket kvalificerat arbete som inte passar alla. Det är just därför Operationskonsulterna AB är din trygghet. Hos oss jobbar bara personer med gedigen erfarenhet och specialistutbildning inom operationssjukvård. Vår personal har minimum 5års yrkeserfarenhet inom sin specialitét och på den punkten är vi unika. Det är först efter lång erfarenhet som man vuxit in sig i sin yrkesroll så pass att man klarar att snabbt byta arbetsmiljö och finna sig på sin nya arbetsplats. Vår personal har lätt att anpassa sig efter just din operationsavdelnings behov och arbetssätt och samtliga arbetar med patientsäkerheten i högsta fokus.

Vi kan hjälpa till vid akut behov eller vid mera planerat behov, enstaka pass eller längre period!

Arbete dag, kväll, helg, natt.

Support för ny operationsklinik

Är du i uppstart och behöver support för hur en operationsavdelning ska se ut och vad den måste innehålla så är du välkommen att kontakta oss. Vi är specialister på operationssjukvård med ett stort kontaktnät i branschen och hjälper kliniker i planering och uppstart av ny operationsverksamhet. Genom vårt samarbete med Vanguard Healthcare kan vi även erbjuda en komplett lösning där vi levererar färdigutrustad operationsenhet med eller utan personal, se mer under fliken ”Vanguard”. För support kontakta Operationskonsulternas VD direkt, mail: joacim@operationskonsulterna.se eller tel: 0701-71 58 55.

Rekryteringshjälp av egen personal

Operationskonsulterna har stor erfarenhet av headhunting och att finna rätt person till rätt plats och har en utarbetad rekryteringsplan som alltid följs. Är du i behov av att anställa egen fast personal men behöver vår hjälp att genomföra hela rekryteringsprocessen så är du välkommen att kontakta oss. Vi sköter allt från annonsering till anställningsintervjuer och referenstagning och presenterar ett antal kandidater vi finner bäst lämpade för arbete på den aktuella arbetsplatsen. Kontakta oss gärna på tel: 08-580 80 300.

Vi är noga med att vår personal ska trivas och känna sig bekväma på din arbetsplats likväl som att ni ska känna er nöjda med vår personal!
Hör av er för offert så hjälper vi er gärna, ser fram emot att höra från er!

Beställningar - avtalade kunder:


Stockholmsområdet
Magnus Herrera
08-580 80 301
(0707-26 51 31)
magnus@operationskonsulterna.se

Övriga Sverige
Anna Karlberg
08-580 80 301
(0733-94 90 70)
anna@operationskonsulterna.se

Offert önskas

TOP