Om oss

Operationskonsulterna grundades 2014 av Joacim Claesson och Patrik von Zur-Mühlen. Joacim Claesson, är VD och utbildad till ambulans- och anestesisjuksköterska. Patrik von Zur-Mühlen, är Vice VD, och utbildad till operations- och anestesisjuksköterska.

Vi såg att vårdsektorn lämnade en del önskemål för oss personal, men även för patienterna. Det fanns och finns fortfarande ett stort behov av att förbättra villkor och förutsättningar för sjukvårdspersonal, där vårt mål är att möjliggöra just detta.

Vi har på våra dryga 5 år redan kunnat förbättra en hel del när det kommer till avtal för anställda, både vad det gäller lön, men även genom förbättrade arbetsvillkor. Bland annat då våra anställda har en stor valfrihet när de väljer uppdrag och genom att de får kompetenshöjande utveckling, både genom uppdrag och utbildning.

Med vår erfarenhet på över 15 år i branschen och genom att vi hela tiden håller oss uppdaterade, har vi samlat på oss både mycket styrka och stor kunskap. Detta tillsammans med att vi alltid visar en stor förståelse för våra medarbetare samt kunder gör att vi ständigt vill och tänker fortsätta utveckla företaget i rätt riktning.Joacim Claesson
Narkossköterska
VD
08-580 80 304
(0701-71 58 55)
joacim@operationskonsulterna.se

Joacim är Narkossjuksköterska sen 15år och har arbetat på i stort sett alla Stockholms sjukhus och på ambulansen. Lång erfarenhet av bemanningsbranschen. ”-Inom anestesi lär man sig fortfarande nåt nytt varje dag."Patrik von Zur-Mühlen
Operation- och Narkossköterska
Vice VD
08-580 80 304
(0702-31 65 25) patrik@operationskonsulterna.se

Patrik är både Operationssjuksköterska och Narkossjuksköterska sen ca 15år och har arbetat på många av Stockholms sjukhus. Eftersom han brinner för både Operationssjuksköterskeyrket som Narkossjuksköterskeyrket så arbetar han främst kliniskt ute hos våra kunder där han arbetar sida vid sida med bolagets anställda.Magnus Herrera
Bemanningskoordinator
Stockholmsområdet
08-580 80 301
(0707-26 51 31) magnus@operationskonsulterna.se

Magnus är den som främst har koll på alla våra uppdrag och matchar dem med bolagets anställda i Stockholmsområdet. Han ansvarar för schemaläggning och attestering av anställdas inrapporterade tider i tidrapporterings- och schemaläggningssystemet Time Zynk. Magnus är utbildad undersköterska och har jobbat som gruppchef där han haft ett övergripande personalansvar.


Anna Karlberg
Bemanningskoordinator
Övriga Sverige
08-580 80 301
(0733-94 90 70) anna@operationskonsulterna.se

Anna bemannar och koordinerar våra uppdrag utanför Stockholm, samt ansvarar för sociala medier. Anna är utbildad undersköterska och har lång erfarenhet av arbete på operationsavdelning, neurokirurgisk vårdavdelning samt ögonsjukvård.


Anders Karlsson
Verksamhetschef/rekryteringsansvarig
08-580 80 302
(070-726 54 80)
anders.karlsson@operationskonsulterna.se

Anders är ansvarig för den dagliga verksamheten inom Operationskonsulterna. Anders har många års erfarenhet av bemanning och ledarskapsfrågor. Anders ledarskapsbakgrund är bland annat från Ambulanssjukvården och SOS Alarm.


Vanessa Lopez
Bemanningskoordinator
08-580 80 301
vanessa@operationskonsulterna.se

Vanessa är operationsundersköterska med erfarenhet från operationsavdelningar i Stockholm. Vanessas ansvarsområden innefattar bemanning och koordinering med fokus på bolagets projekt samt kliniker i övriga Sverige.Katariina Lehtimäki
Ekonom
katariinalehtimaki@hotmail.com

Katariina är ekonom med ansvar för bokföring och ekonomi.


Pamela Elias
Löneadministratör
076-188 42 45
lon@operationskonsulterna.se

TOP