Ingå i våra operations-par?

Operationskonsulterna lanserar i september egna OP-par i Stockholm för att kunna operera av köer. Ett par består av en operationssjuksköterska och en narkossjuksköterska som arbetar tillsammans på Stockholms akutsjukhus operationsavdelningar. Tanken med ett sammanhållet team är att öka trivsel och trygghet. Operationsundersköterska, operatör och narkosläkare kommer från sjukhuset. Varje Op-par arbetar tre månader i taget på en och samma klinik. Det är enbart Operationskonsulternas medarbetare som kommer ingå i op-par. Välkommen till vårt nya projekt i höst! Läs mer om tjänsterna här ….

Är du en erfaren och duktig specialist inom ditt område ska du självklart bli en av oss!

Vi behöver dig!

Operationskonsulterna Stockholm AB är specialister på operationssjukvård. Vi är ett team av medarbetare inom alla personalkategorier på operationsavdelningen: operationssjuksköterskor, narkossjuksköterskor, operationsundersköterskor och postop-sjuksköterskor. Samtliga har lång och gedigen kompetens och erfarenhet.

Vi bemannar även intensivvårdsavdelningar med IVA-sjuksköterskor och förlossningsavdelningar med barnmorskor. Hos oss arbetar även specialistsjuksköterskor inom akut, röntgen, distriktvård, samt allmänsjuksköterskor för arbete på vårdavdelningar och mottagningar.

Vi känner ansvar och tar väl hand om våra anställda. Hos oss får du alltid en nära kontakt och vi har korta beslutsvägar. Du väljer själv hur ofta och hur mycket du vill arbeta. Är du intresserad av att arbeta i en annan stad så ordnar vi med resor och boende.

För att schemaläggning och tidrapportering ska gå så smidigt som möjligt använder vi tidrapporteringssystemet TimeZynk. Alla anställda i Operationskonsulterna får en egen inloggning och laddar ner en app till sin smartphone där man registrerar sin tillgänglighet. Alla som arbetar för oss är försäkrade via Salus Ansvar. Vi har avtal med Avanza pension.

Vill du arbeta med oss har du minst 5 års erfarenhet och bred kompetens. Du är trygg i din yrkesroll, flexibel och söker nya erfarenheter. Som medlem i vårt team erbjuder vi dig spännande, utvecklande och flexibla uppdrag, med en närvarande ledning. Hos Operationskonsulterna blir du alltid uppskattad genom generösa arbetsvillkor, bra lön, stora utvecklingsmöjligheter och roliga personalevent. Hos oss är du utvald.

Vi ser fram emot att höra från Dig!