Är du en erfaren och duktig specialist inom ditt område ska du självklart bli en av oss!

Operationskonsulterna Stockholm AB är specialister på operationssjukvård. Vi är ett team av medarbetare inom alla personalkategorier på operationsavdelningen: operationssjuksköterskor, narkossjuksköterskor, operationsundersköterskor och postop-sjuksköterskor. Samtliga har lång och gedigen kompetens och erfarenhet.

Vi bemannar även intensivvårdsavdelningar med IVA-sjuksköterskor och förlossningsavdelningar med barnmorskor. Hos oss arbetar även specialistsjuksköterskor inom akut, röntgen, distriktvård, samt allmänsjuksköterskor för arbete på vårdavdelningar och mottagningar.

Vi känner ansvar och tar väl hand om våra anställda. Hos oss får du alltid en nära kontakt och vi har korta beslutsvägar. Du väljer själv hur ofta och hur mycket du vill arbeta. Är du intresserad av att arbeta i en annan stad så ordnar vi med resor och boende.

För att schemaläggning och tidrapportering ska gå så smidigt som möjligt använder vi tidrapporteringssystemet TimeZynk. Alla anställda i Operationskonsulterna får en egen inloggning och laddar ner en app till sin smartphone där man registrerar sin tillgänglighet. Alla som arbetar för oss är försäkrade via IF och AFA. Vi har avtal med SEB Pension, förmånsportalen Benify och hälsoföretaget Feelgood.

Vill du arbeta med oss har du minst 5 års erfarenhet och bred kompetens. Du är trygg i din yrkesroll, flexibel och söker nya erfarenheter. Som medlem i vårt team erbjuder vi dig spännande, utvecklande och flexibla uppdrag, med en närvarande ledning. Hos Operationskonsulterna blir du alltid uppskattad genom generösa arbetsvillkor, bra lön, stora utvecklingsmöjligheter och roliga personalevent. Hos oss är du utvald.

Vi ser fram emot att höra från Dig!

Förmånsportalen

Det finns många fördelar med att arbeta hos oss på Operationskonsulterna, bl a kan du som anställd få tillgång till vår förmånsportal Benify för att öka din livskvalitet. Du får tillgång till förmånliga rabatter på friskvård, matkassar, städtjänster, resor, sjukvårdande behandlingar, biobiljetter, kläder, inredning, elektronik och mycket mer. Via förmånsportalen får du också enkelt koll på din totala kompensation, som pension och försäkringar som vi som arbetsgivare betalar för att du som anställd skall känna dig trygg.

Tjänstepensionspaket

Som anställd hos Operationskonsulterna omfattas du av ett tjänstepensionspaket hos SEB.
Rådgivning från SEB ingår en gång per år samt vid behov.

Vad ingår alltid:

✓ Tjänstepension
Kompletterar den allmänna pensionen. Pensionspengarna kan betalas ut från fyllda 55 år. Kortaste utbetalningstid är fem år. Bolaget sätter av 4,5% av din lön till Tjänstepension.

Möjligt att välja till:

✓ Löneväxling till extra Tjänstepension
Löneväxling är ett skattegynnat sätt att spara till pension. Passar dig som vill ha möjlighet att få en hög pension och/eller gå i pension tidigare.

✓ Löneväxling till Sjukförsäkring
Du som anställd kan köpa en Sjukförsäkring genom Löneväxling. Sjukförsäkring ersätter inkomstförlust vid längre tids sjukdom.

✓ Löneväxling till Vårdförsäkring
Du som anställd kan köpa en Vårdförsäkring genom Löneväxling. Vårdförsäkringen ger tillgång till privat sjukvård vid behov.

✓ Familjepension
Ger dina efterlevande ekonomisk trygghet i form av månatliga utbetalningar om du avlider.

Företagshälsa

Vi på Operationskonsulterna anlitar Feelgood som är en av Sveriges ledande aktörer inom företagshälsa. För oss är det viktigt att stärka och säkra upp våra konsulters hälsa samt att kunna sätta in rätt åtgärder i rätt tid. På Feelgood jobbar företagsläkare, företagssköterskor, beteendevetare, ergonomer, fysioterapeuter, personliga tränare, grupptränare, psykologer, arbetsmiljöingenjörer, hälsoutvecklare, organisationskonsulter och case manager. Detta ger oss ett brett utbud av stöd i vårt hälsoarbete och en trygghet för alla våra medarbetare.

TRYGGHET & SÄKERHET

För din trygghet är vi på Operationskonsulterna medlemmar i intresseorganisationer där vi tillsammans verkar för förbättrade villkor och synliggörande. En stabil ekonomi likväl som det faktum att vi är certifierade inom Kvalitet, Miljö, Arbetsmiljö och Kompetens utgör grund för ett säkert och ömsesidigt samarbete.